Το να διατηρείτε την επιδερμίδα σας καθαρή είναι πολύ σημαντικό για μια λαμπερή επιδερμίδα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται καθημερινά ένα καλό προϊόν καθαρισμού. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές από την ειδικό ομορφιάς Jacquie Carter για να μπείτε στον σωστό δρόμο…

 

symboyles-omorfias-herbalife.jpg

– Καθαρίζετε την επιδερμίδα δύο φορές τη μέρα. Κάθε πρωί και βράδυ πριν κοιμηθείτε. Επειδή η επιδερμίδα σας φαίνεται καθαρή, δεν σημαίνει ότι πράγματι είναι. Ακόμα κι αν δεν τους βλέπετε, υπάρχουν αρκετοί ρύποι, όπως τα ρυπογόνα σωματίδια της ατμόσφαιρας, που κρύβονται στην επιφάνεια του δέρματός σας.

– Αποφύγετε τα παραδοσιακά σαπούνια και προτιμήστε προϊόντα καθαρισμού προσώπου που είναι ήπια και ειδικά σχεδιασμένα για τον τύπο της επιδερμίδας σας. Ειδικά οι ευαίσθητες επιδερμίδες μπορεί να έχουν κάποια αντίδραση αν το προϊόν που χρησιμοποιείτε είναι πολύ δυνατό.

– Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό μετά τον καθαρισμό. Όταν χρησιμοποιείτε πολύ ζεστό ή πολύ κρύο νερό μπορεί να ερεθίσετε το δέρμα σας.

– Κάντε απολέπιση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Η ήπια απολέπιση αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα σας πιο λεία και λαμπερή. Όπως και με το καθαριστικό, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα προϊόν απολέπισης που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας.

– Να κάνετε απαλές κινήσεις όταν καθαρίζετε την περιοχή γύρω από τα μάτια και βάζετε την κρέμα ματιών. Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, έτσι χρειάζεται πάντα περισσότερη περιποίηση.

– Κάντε δώρο στον εαυτό σας μία περιποίηση προσώπου μία φορά στο τόσο αν έχετε τη δυνατότητα Όπως θα πηγαίνατε στον οδοντίατρο για καθαρισμό δοντιών έτσι και η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη από βαθύ καθαρισμό. Η συχνότητα και το είδος του καθαρισμού εξαρτώνται από τον τύπο της επιδερμίδας σας.