ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΑΡΗ…ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

«Τα σέικ Formula 1 μπορούν να βοηθήσουν οποιονδήποτε έχει την επιθυμία να επιτύχει έναν πιο σωστό τρόπο ζωής.»

Sarah Jane Jones, Παγκόσμια Ομάδα, Αγγλία

 

Sarah-Jane-Jones-HerbalifeΑρκετά συχνά συναντάμε ανθρώπους που έχουν «ένα βουνό να σκαρφαλώσουν» όσον αφορά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Η ιστορία της Sarah Jane είναι μία τέτοια ιστορία, η πραγματική ιστορία μίας θαρραλέας νεαρής γυναίκας, που ήθελε απελπισμένα να ελέγξει το βάρος της και να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο…

«Ζω στο Kettering της Αγγλίας με τα δύο μου παιδιά. Επτά χρόνια πριν, το επιπλέον βάρος που είχα μου δημιουργούσε πολλά προβλήματα. Σωματικά ένιωθα άσχημα και δυστυχισμένη, επίσης δεν είχα εμψύχωση και δεν είχα καμία κοινωνική ζωή. Επίσης, είχα δύο μικρά παιδιά να σκεφτώ και έτσι ένιωθα πως έπρεπε να βελτιώσω την κατάσταση και μάλιστα με πολλούς τρόπους!

Αυτό που μου έδωσε την τελική ώθηση να αναλάβω δράση ήταν το 2000, όταν είδα τον εαυτό μου στην κάμερα παρακολούθησης στο μαγαζί που δούλευα τότε: αυτό που είδα ήταν ένας όγκος χωρίς σχήμα. Τότε αποφάσισα πως έπρεπε να ελέγξω το βάρος μου και να αποκτήσω μεγαλύτερη ευεξία, για τον εαυτό μου και για τα παιδιά μου. Ήθελα να αρχίσω ξανά να βλέπω κόσμο, αντί να ζω την απομονωμένη ζωή που ζούσα…

θυμήθηκα πως η μητέρα μου χρησιμοποιούσε ένα προϊόν που την βοηθούσε να ελέγξει το βάρος της τη δεκαετία του 1980, αλλά δεν θυμόμουν τι ήταν ακριβώς μέχρι που είδα μία κυρία στο γυμναστήριο να πουλά την Formula 1 της herbalife. Τότε ξεκίνησα να ακολουθώ ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα Herbalife®, μαζί με υγιεινά γεύματα, πολύ νερό και φυσική δραστηριότητα. Σταδιακά παρατήρησα ένα θετικό αποτέ­λεσμα, το σχήμα του σώματος μου άλλαζε και ένιωθα καλύτερα πνευματικά.

Μέχρι το τέλος του 2003 ένιωθα ότι τελικά είχα καταφέρει να ελέγξω το βάρος μου και ήμουν ενθουσιασμένη με τη σιλουέτα μου. Βρήκα τα σέικ Formula 1 της herbalife εύκολα στην προετοιμασία και ο Ανεξάρτητος Σύμβουλος Ευεξίας με καθοδήγησε και με συμβούλεψε σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Η Formula 1 μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε έχει την επιθυμία να επιτύχει έναν πιο σωστό τρόπο ζωής.

Σήμερα, έχω φτάσει στο ιδανικό μου βάρος και σιλουέτα και νιώθω υπέροχα. Τώρα ζω μία πιο υγιεινή ζωή και έχω γίνει και η ίδια Ανεξάρτητη Σύμβουλος, η δική μου ιστορία επιτυχίας πραγματικά εμπνέει και εμψυχώνει τους πελάτες μου. Έχω μία νέα στάση απέναντι στην καλή φυσική κατάσταση και γυμνάζομαι συχνά και μάλιστα ολοκλήρωσα το Τρίαθλο του Λονδίνου!

Το να είμαι Ανεξάρτητη Σύμβουλος μου χάρισε ένα νέο κοινωνικό δίκτυο. Ζω μία ζωή που δεν είχα καν ονειρευτεί ότι μπορούσα να ζήσω!

Πηγή: «Today Herbalife»

 

Herbalife Προϊόντα
www.fit-4-all.gr

 

«άρθρο από Tasos Triantafyllou»

ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΑΡΗ...ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ by