Μία ακόμα συνεργασία της εταιρείας HERBALIFE με την κορυφαία ομάδα ποδοσφαίρου στην Κύπρο τον Απόλλωνα για τα έτη 2015-2016.

Πρό ημερών  δόθηκε η συνέντευξη τύπου για την έναρξη αυτής της συνεργασία που θα στοχεύσει στην διατροφική υποστήριξη των αθλητών του Απόλλωνα με τα προϊόντα της σειράς Herbalife24.

Στη συνέντευξη τύπου ακούστηκαν ευχαριστίες από Μέλη του ΔΣ, από τον αρχηγό και τον Διατροφολόγος της ομάδας, από την Γενική Διευθύντρια Herbalife Ελλάδας & Κύπρου κα Ναταλία Μελισσινού, αλλά και ο Διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος ανέλυσε τη σπουδαιότητα και τη μοναδικότητα των προιόντων Herbalife24 για την καλύτερη θρέψη, ενυδάτωση αλλά και αποκατάσταση ενός απαιτητικού αθλητή όπως ο ποδοσφαιριστής.  Ενώ αναφέρθηκε και η τριετή συνεργασία με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo!

Πιστεύουμε ότι η συνεργασία αυτή θα φέρει στον Απόλλωνα Λεμεσού μεγάλες επιτυχίες γιατί όπως αναφέρθηκε και από τον κύριο Μουλίνο «η διατροφική υποστήριξη ενός ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντική, γιατί ο σύγχρονος ποδοσφαιριστής είναι ένας πολυαθλητής»