Κάτι παραπάνω έχουμε να δώσουμε στους εγγεγραμμένους αναγνώστες μας.Τελικά ποιό είναι το σωστό?

Άθληση και Διατροφή ή Διατροφή και Άθληση

Όπως και να το γράψεις «δυστυχώς» χρειάζεται συνδυασμός και των δύο για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στο σώμα μας.

Και μάλιστα αν καταφέρουμε να δώσουμε 80% σωστή διατροφή και 20% γυμναστική στο πρόγραμμα μας θα απολαύσουμε το σώμα που θέλουμε και πάντα ονειρευόμασταν.

Αυτό το 80-20 είναι που προσπάθησαν και οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife να συνδυάσουν τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Κάντε κλίκ εδώ για να έρχεται κάθε νέα ανάρτηση στο email σας

Η Herbalife, για όσους δεν την γνωρίζουν, είναι μία εταιρεία, που πάνω από 30 χρόνια προσφέρει κορυφαία προϊόντα διατροφής σε όσους θέλουν να ελέγχουν το βάρος τους, να έχουν καλή φυσική κατάσταση ή σε όσους αθλούνται.

Έχοντας το 80% του αποτελέσματος και θέλοντας να φτάσουν στο 100% οι άνθρωποι της Herbalife τα τελευταία χρόνια λανσάρουν τα FIT CLUB.

24_fit_club_herbalife_02
24_fit_club_Herbalife
fit_club_24_herbalife_greece
Herbalife_fit_club
Fit_Club_Herbalife_Greece
Greece_fit_club_Herbalife
Herbalife_Greece_Fit_club_Thessaloniki

Πρόκειται για έναν συνδυασμό γυμναστικής (για αρχάριους και προχωρημένους) συνήθως σε υπαίθριους χώρους, αλλά και σωστής αποκατάστασης με ροφήματα Herbalife μετά την άθληση.  Παρέχονται συμβουλές διατροφής, παιχνίδια γυμναστικής και εκπαίδευση από κορυφαίους συνεργάτες του είδους.

Στην Ελλάδα το concept των FIT CLUB ξεκίνησε πριν 1 χρόνο περίπου και συνεχώς αναπτύσσεται.

Ήδη μέσα στον Σεπτέμβριο 2014, θα μας επισκεφτεί για να μας γυμνάσει και να μας εκπαιδεύσει η JENNIFER MICHELI, μία από τους κορυφαίους και πιο πετυχημένους συνεργάτες της Herbalife, η οποία έχει εξελίξει την ιδέα των FIT CLUB στην Αμερική.

Herbalife 24 Fit Camp with Jennifer Micheli from Denny Medley on Vimeo.

Θα ακολουθήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου 2014 πανευρωπαϊκή εκπαίδευση για τα FIT CLUB στην Πράγα, όπου θα εκπαιδευτούμε από τους κορυφαίους του είδους.

Και από Οκτώβριο 2014, όλο και περισσότερα FIT CLUB θα ανοίγουν σε κάθε γειτονιά της πόλης.

FIT CLUB = ο τέλειος συνδυασμός άθλησης και διατροφής.

Μείνετε συντονισμένοι σε λίγο καιρό κάτι μοναδικό ξεκινάει στην ανατολική Θεσσαλονίκη και όχι μόνο…..

Εάν σας ενδιαφέρει και θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα FIT CLUB  συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:


 

Εάν σας ενδιαφέρουν άρθρα σχετικά με διατροφή, αθλητισμό, δίαιτα, αδυνάτισμα, συμβουλές ομορφιάς, μπορείτε να μπείτε εύκολα στην λίστα ενημερώσεων του blog μας.
Απλά κάντε κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο για αφήστε το email σας. http://bit.ly/UVx73k (χρειάζεται επιβεβαίωση)