Η Google ανακοίνωσε σε μία παρουσίαση στη Νέα Υόρκη ότι θα αυξήσει τη δυνατότητα της αναζήτησης της στα θρεπτικά στοιχεία.

Τώρα πια οι χρήστες μπορούν να  δακτυλογραφούν (ή και να χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές) μέσω της εφαρμογής Αναζήτησης της Google και του Chrome browser, για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις θερμίδες, τους υδατάνθρακες και άλλες πληροφορίες.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρωτήσετε πόσα γραμμάρια λιπαρών υπάρχουν σε μία μπανάνα ή πόσες θερμίδες έχει ένα αυγό και τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται σε μία λίστα με σχετικά λινκς, παρόμοια με τον τρόπου που λειτουργεί το calculator search της Google.
“Τώρα μπορείτε να ψάχνετε τις θερμίδες, τα λιπαρά, τη ζάχαρη και την πρωτεΐνη κάθε φαγητού ή ποτού”, είπε ένας εκπρόσωπος της Google. “Μπορείτε ακόμα να συγκρίνετε τους τύπους των αβοκάντο ή των αγγλικών μάφινς!”
Για παράδειγμα η αναζήτηση μπορεί να εμφανίσει τις διαφορές ανάμεσα στα αβοκάντο της Καλιφόρνια και της Φλόριντα. Ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα του νέου αυτού χαρακτηριστικού βρήκε ότι τα αβοκάντο στη Φλόριντα έχουν 10 γραμμάρια λιπαρών περισσότερα από ότι αυτά της Καλιφόρνια. Ευχαριστούμε Google!
Η εμφάνιση παρόμοιων αποτελεσμάτων, που αφορούν περισσότερα από 1000 φρούτα, λαχανικά και άλλα τρόφιμα, γίνεται με τη χρήση της υπηρεσίας Knowledge Graph της Google.
Η εταιρεία είπε ότι αυτή η διατροφική αναζήτηση ένας τρόπος να βοηθήσει τους χρήστες να διεξάγουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
Εσείς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα δυνατότητα διατροφικής αναζήτησης της Google;  Γράψτε μας τα σχόλιά σας.

Σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας !  
Μπείτε στην λίστα ενημερώσεων μας και κάθε νέο άρθρο θα έρχεται αυτόματα στο email σας.

ανάρτηση από ‘Tasos Triantafyllou”