ΡΟΦΗΜΑ FORMULA 1 – ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Είναι σημαντικό να τρώτε ισορροπημένα θρεπτικά νεύματα καθημερινά. Ένα Ρόφημα Formula 1 είναι ένας τρόπος για να σας βοηθήσει στην επίτευξη των διατροφικών τιμών αναφοράς των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, όταν καταναλώνεται ως μέρος μιας υγιεινής και θρεπτικής διατροφής.

Μία μερίδα ροφήματος Formula 1 ως υποκατάστατο γεύματος που έχει παρασκευαστεί με 250ml ημι-αποβουτυρωμένο γάλα παρέχει:

ΠΡΩΤΕΪΝΗ
Παρόμοια ποσότητα πρωτεϊνών αντίστοιχη με εκείνη που υπάρχει σε 1 φιλέτο ψητού μπακαλιάρου.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
Παρόμοια ποσότητα βιταμίνης C αντίστοιχη με εκείνη που υπάρχει σε 1 μέτριο πορτοκάλι της ποικιλίας Σατσούμα.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε
Παρόμοια ποσότητα βιταμίνης Ε αντίστοιχη με εκείνη που υπάρχει σε 1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ A
Παρόμοια ποσότητα βιταμίνης A αντίστοιχη με εκείνη που υπάρχει σε 100 g τυριού τσένταρ.

ΑΣΒΕΣΤΙΟ
Παρόμοια ποσότητα ασβεστίου αντίστοιχη με εκείνη που υπάρχει σε 2 κεσεδάκια γιαουρτιού.

ΚΑΛΙΟ

Παρόμοια ποσότητα Καλιού αντίστοιχη με εκείνη που υπάρχει σε 1 μπανάνα

 

Σημείωση: Τα τρόφιμα που εμφανίζονται παραπάνω περιέχουν επιπλέον θρεπτικά συστατικά που δεν υπάρχουν στο Ρόφημα Formula 1 της Herbalife.

Ρόφημα-herbalife-formula1.jpg

Έχουμε ήδη αναλύσει την υπέροχη γεύση του εκπληκτικού προϊόντος μας και έχουμε αποκαλύψει τα ευεργετικά θρεπτικά συστατικά καθώς και την πρακτικότητά του αφού αποτελεί ένα γρήγορο υποκατάστατο ενός υγιούς γεύματος.

Πώς μπορούν, όμως, τα ροφήματα Formula 1 να σας βοηθήσουν πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας;

-1 ρόφημα την ημέρα για να διατηρήσετε το βάρος σας.
Αν στόχος σας είναι η διατήρηση ενός υγιούς βάρους, σας συνιστούμε να αντικαταστήσετε ένα ημερήσιο γεύμα μιας ελεγχόμενης θερμιδικά διατροφής με ένα υποκατάστατο γεύματος όπως το Formula 1, καθώς έχει αποδειχτεί ότι αυτό βοηθάει στην διατήρηση του υγιούς βάρους μετά τον έλεγχο βάρους

-2 ρόφημα την ημέρα για να ελέγξετε το βάρος σας.
θέλετε να ελέγξετε το βάρος σας;  Κλινικές μελέτες υποδεικνύουν ότι η αντικατάσταση 2 καθημερινών γευμάτων μιας θερμιδικά ελεγχόμενης διατροφής με ένα υποκατάστατο γεύματος όπως τα ροφήματα Formula 1 Herbalife, συμβάλειστον έλεγχο βάρους σε συνδυασμό με μέτριας έντασης άσκηση.

– Προσθέστε ένα ακόμη ρόφημα (3) για να αποκτήσετε μυϊκή μάζα.
Τα ροφήματα Formula 1 είναι ιδανικά για όσους θέλουν να τονώσουν το σώμα τους καθώς παρέχουν σύνθετους υδατάνθρακες που βοηθούν στην αναπλήρωση των ενεργειακών αποθεμάτων μετά την άσκηση. Επίσης, περιέχουν 18g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης (από σόγια και γαλακτοκομικά προϊόντα) που βοηθάει στο χτίσιμο και τη διατήρηση άπαχης μυϊκής μάζας. Περισσότερη άπαχη μυϊκή μάζα συνεπάγεται και πιο γρήγορο μεταβολισμό.  Αυτό σημαίνει ότι θα καίτε περισσότερες θερμίδες ακόμα και όταν κοιμάστε!

Το 2010 σε μια κλινική μελέτη επιβεβαιώθηκε ότι μια διατροφή πλούσια σε πρωτείνη η οποιά περιλάμβανε το ροφήματα formula 1 & εξατομικευμένης πρωτείνης σε σκόνη formula 3 ηταν πιο αποτελεσματική στην διαχείριση του βάρους παρά μια συμβατική διατροφή με περιορισμό θερμίδων.*

 Να καταναλώνεται ως μέρος μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και στα πλαίσια ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

“ Rechtner-Mors, Μ„ Β. 0. Boehm, et al. (2010). Έρευνα διαβήτης/μεταβολιομού και αναθεωρήοεις 26(5): 393-405.

 

 

Δείτε όλα τα προιόντα της Herbalife στο eshop μας. (Κάντε κλικ στην επάνω μπάρα)