Για πετύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να δεσμευτείτε – αλλά θα μπορούσε να είναι και διασκεδαστικό! Με την υποστήριξη
του Ανεξάρτητου Συνεργάτη της Herbalife και με μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή και τακτική άσκηση, μπορεί το
2016 να αποτελέσει τη χρονιά που οι στόχοι σας θα γίνουν πραγματικότητα. Ποιο είναι το κλειδί; Βρείτε μια αθλητική
δραστηριότητα που σας γεμίζει και σας ευχαριστεί. Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψετε 3 καινούριες δραστηριότητες για
να εντάξετε φέτος στο πρόγραμμα γυμναστικής σας. Είναι διασκεδαστικές, αποτελεσματικές και κατάλληλες για όλους,
ανεξάρτητα από τη φυσική σας κατάσταση!

ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ

Αν η φινέτσα, το στήσιμο και τα μακριά λεπτά άκρα του σώματος ενός χορευτή είναι αυτό που ζητάτε, τότε ενταχθείτε σε μία αίθουσα γυμναστικής με μπάρα. Όπως εξηγεί η ειδικός σε θέματα άθλησης και φυσικής κατάστασης, Samantha Clayton,
«Αυτό το στυλ ασκήσεων περιλαμβάνει παραδοσιακά βήματα τροποποιημένα για να ταιριάζουν σε όλα τα επίπεδα. Μια μπάρα μπαλέτου χρησιμοποιείται ως στήριγμα για να σας βοηθά κατά την εκτέλεση ασκήσεων ισομετρικής ενδυνάμωσης (κρατά το σώμα σας σταθερό ενώ σφίγγετε μια σειρά μυών) σε συνδυασμό με ψηλές επαναλήψεις κινήσεων με μια μικρή κίνηση». Η πολύ αποτελεσματική αυτή άσκηση «συνδυάζει, ταυτόχρονα, ήπιες ασκήσεις δύναμης με ευλυγισία και αρμονία». Οι αργές και στοχευμένες κινήσεις των μυών συμβάλλουν στην απόκτηση ελέγχου των μυών και σταθερότητας του κορμού.
Δείτε την αθλητική σειρά Herbalife 24, για “σοβάρα” αθλούμενους μόνο!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

podhlasia
Η ποδηλασία είναι μια ήπια άσκηση που μπορεί να προσαρμοστεί τόσο στους στόχους σας για καλή φυσική κατάσταση όσο και στα ενδιαφέροντά σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα σταθερό ποδήλατο στο σπίτι ή στο γυμναστήριο ή δοκιμάστε μαθήματα ποδηλασίας εσωτερικού χώρου (τονώνει την ενεργητικότητά σας αν συνοδεύεται από δυνατή μουσική και σίγουρα θα το απολαύσετε). Εναλλακτικά, πάρτε ένα ποδήλατο και απολαύστε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την υπέροχη ύπαιθρο, ή χρησιμοποιήστε το για τις καθημερινές σας μετακινήσεις από και προς την εργασία σας. Όλα αυτά αποτελούν ένα πολύ καλό τρόπο για να κάψετε θερμίδες, να χτίσετε μυική μάζα, να δοκιμάσετε τις αντοχές και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. «Υπάρχουν άπειρες δυνατότητες να αυξήσετε ή να μειώσετε το βαθμό δυσκολίας σε μια άσκηση με ποδήλατο, έτσι ώστε να έχετε την επιθυμητή ανταπόκριση από το σώμα σας, όπως διακυμάνσεις στις αποστάσεις, την ταχύτητα ή τα επίπεδα αντοχής», εξηγεί η Clayton. «Μπορείτε, ακόμη, να κάνετε διαλειμματική προπόνηση με ποδήλατο, που είναι τέλειο τόσο για επαγγελματίες αθλητές όσο και για αρχάριους».

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΠΟΞ

Θέλετε μια άσκηση που να καίει θερμίδες και να σας απαλλάσσει από το άγχος; Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το μποξ! Δυνατοί μύες, λεπτό σώμα και ικανότητα γρήγορης κίνησης αποτελούν τα απαραίτητα στοιχεία για τους μποξέρ – και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. «Το μποξ είναι υπέροχο γιατί πρέπει πραγματικά να ελέγχετε το καρδιο-αναπνευστικό σας σύστημα, να αποκτάτε δύναμη και να βελτιώνετε τον συντονισμό σας, και όλα αυτά ταυτόχρονα», αναφέρει η Clayton. Με κινήσεις που βοηθούν στο κάψιμο θερμίδων, όπως, επίσης και στην ενδυνάμωση των χεριών, του κορμού και των γλουτών, το μποξ αποτελεί μια πλήρη άσκηση για το σώμα η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε μόλις μάθετε τις κινήσεις. Βρείτε τον οδηγό της Samantha με τις αγαπημένες της κινήσεις του μποξ,καθώς και πώς να τις εκτελέσετε και τα θετικά της άσκησης αυτής.
Διαβάστε και τα υπόλοιπά ενδιαφέροντα άρθρα του blog μας. Μοιράστε στε το σους φίλους σας.