Θέλετε να αλλάξετε τη θαμπή, χειμωνιάτικη επιδερμίδα σας με μια επιδερμίδα που θα φαίνεται πιο νέα και πιο υγιής; Η ειδικός ομορφιάς Jacquie Carter εξηγεί ότι «Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τον τύπο της επιδερμίδας σου για να είσαι σίγουρη ότι χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν λιπαρή ή ξηρή επιδερμίδα. Υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την κατάσταση της επιδερμίδας, όπως η διατροφή, οι καιρικές συνθήκες και η έκθεση στον ήλιο.»

Στη συνέχεια, η Jacquie αποκαλύπτει τα 4 βήματά για μια λαμπερή επιδερμίδα με τη βοήθεια της σειράς Herbalife SKIN

 

Symboyles omorfias

 

 

1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝΩΣΗ

Ανεξάρτητα από τον τύπο της επιδερμίδας σας ένα καλό προϊόν καθαρισμού χωρίς θειϊκά άλατα είναι απαραίτητο. Ξηρή επιδερμίδα; Δοκιμάστε το ενυδατικό Καταπραϋντικό Τζελ Καθαρισμού Αλόης με εκχύλισμα από αλόη βέρα. Για τις λιπαρές επιδερμίδες, το Τζελ Καθαρισμού με Εσπεριδοειδή για Λάμψη, χάρη στα μικροσφαιρίδια που καθαρίζουν σε βάθος, συμβάλλει στη μείωση του σμήγματος (βλ. υπόμνημα 1) και χαρίζει μια υγιή λάμψη. Όπως μας εξηγεί η Jacquie, «Η τόνωση είναι εξίσου σημαντική καθώς παρέχει επιπλέον ενυδάτωση και συμβάλλει στην απομάκρυνση της υπερβολικής λιπαρότητας.» Η Αναζωογονητική Τονωτική Λοσιόν από Βότανα χωρίς οινόπνευμα αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

2. ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ

Η ενυδατική κρέμα μακράς διαρκείας διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και λεία. Επιλέξτε την Ενυδατική Κρέμα Ημέρας για Λάμψη για λαμπερή επιδερμίδα και συνδυάστε τη με την Κρέμα Νυκτός για Ανάπλαση. Θα βγείτε στον ήλιο; Προστατεύστε την επιδερμίδα σας από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA/UVB που γερνάνε την επιδερμίδα με την Ενυδατική Κρέμα με δείκτη προστασίας SPF30. Όποια και να διαλέξετε από τις τρεις, έχει αποδειχτεί ότι διπλασιάζουν την υγρασία του δέρματος επί 8 ώρες (βλ. υπόμνημα 2) ο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα σε μόλις 7 ημέρες (βλ. υπόμνημα 3) , μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες (βλ. υπόμνημα 4) .

3. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Σχετικά με τα προϊόντα απολέπισης προσώπου, η Jacquie εξηγεί ότι «Η τακτική απολέπιση χαρίζει στην επιδερμίδα υγιή λάμψη και επιτρέπει στα προϊόντα περιποίησης του δέρματος να διεισδύσουν στην επιδερμίδα πιο αποτελεσματικά χαρίζοντας την τόσο απαραίτητη ενυδάτωση.» Προσθέτει ότι «Μια εβδομαδιαία μάσκα μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση των πόρων.» Δοκιμάστε το Αντιοξειδωτικό Scrub με Μούρα για λαμπερή επιδερμίδα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και την πλούσια και κρεμώδη Μάσκα Καθαρισμού με Άργιλο και Μέντα. Θέλετε αποτελέσματα σε 7 μόνο ημέρες ( βλ. υπόμνημα 5) ;
Προσθέστε τον Ορό Αντιγήρανσης στην αγωγή σας.

4. ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΤΙΑ

Για όσους θέλουν να παραμείνουν νέοι, τα προϊόντα που στοχεύουν στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια μπορεί να αποδειχθούν καλοί σύμμαχοι. Το Τζελ Σύσφιξης για τα Μάτια ( βλ. υπόμνημα 6) μειώνει το πρήξιμο και αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Για επιπλέον ενυδάτωση και λιγότερες λεπτές γραμμές και ρυτίδες ( βλ. υπόμνημα 7) δοκιμάστε την Ενυδατική Κρέμα Ματιών.

Υπομνήματα:

(1.) Αποδεδειγμένη σημαντική μείωση του επιπέδου σμήγματος στην περιοχή θεραπείας σε ποσοστό 57,6% (κατά μέσο όρο).

(2.) Δοκιμάστηκε σε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα. Τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας μετρήθηκαν ανά διαστήματα των 8 ωρών. Το επίπεδο υγρασίας της επιδερμίδας όλων των συμμετεχόντων διπλασιάστηκε σε σχέση με την τιμή αναφοράς έπειτα από 8 ώρες.

(3.) Η Κρέμα Νυκτός για Ανάπλαση δοκιμάστηκε σε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα για λείανση, απαλότητα, λάμψη, ακτινοβολία και φωτεινότητα, που μετρήθηκαν από εξειδικευμένο σύστημα οπτικής βαθμονόμησης σε διαστήματα 2, 4 και 7 ημερών. Η Ενυδατική Κρέμα Ημέρας για λάμψη δοκιμάστηκε σε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα με μέτρηση από εξειδικευμένο σύστημα οπτικής βαθμονόμησης σε διαστήματα 2, 4 και 7 ημερών. Η Ενυδατική Κρέμα με δείκτη προστασίας SPF 30 για λάμψη δοκιμάστηκε σε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα με μέτρηση από εξειδικευμένο σύστημα οπτικής βαθμονόμησης σε διαστήματα 2, 4 και 7 ημερών. Κατά μέσο όρο, παρατηρήθηκε διαφορά της τάξης του 46% στην επιδερμίδα των συμμετεχόντων, βάσει των διαφόρων παραμέτρων που μετρήθηκαν.

(4.) Κλινικά ελεγμένο σε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα: η τραχύτητα της επιδερμίδας μετρήθηκε με το Visioscan και το σύστημα Reverse Photo Engineering σε διαστήματα 0, 7 και 42 ημερών.

(5). Κλινικά ελεγμένο σε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα: η τραχύτητα της επιδερμίδας μετρήθηκε με το Visioscan και το σύστημα Reverse Photo Engineering σε διαστήματα 0, 7 και 42 ημερών. Δοκιμή σε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα: η λείανση, η απαλότητα, η λάμψη, η ακτινοβολία και η φωτεινότητα μετρήθηκαν από εξειδικευμένο σύστημα οπτικής βαθμονόμησης σε διαστήματα 2, 4 και 7 ημερών.

(6.) Δοκιμή σε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα: η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα της επιδερμίδας μετρήθηκαν από εξειδικευμένο σύστημα οπτικής βαθμονόμησης κατά διαστήματα των 7 και 42 ημερών. Στο 45% των συμμετεχόντων, η βελτίωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας στην περιοχή κάτω από τα μάτια ήταν ορατή σε 42 ημέρες. Βελτιώνει τις σακούλες σε ποσοστό 45% κατά μέσο όρο έπειτα από 7 ημέρες, σύμφωνα με το σύστημα οπτικής βαθμονόμησης.

(7.) Κλινικά ελεγμένο σε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα: η τραχύτητα της επιδερμίδας μετρήθηκε με το Visioscan κατά διαστήματα των 0, 7 και 42 ημερών. Δοκιμή σε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα: μέτρηση του επιπέδου υγρασίας της επιδερμίδας σε διαστήματα των 8 ωρών. Το επίπεδο υγρασίας της επιδερμίδας όλων των συμμετεχόντων ήταν εμφανώς υψηλότερο σε σχέση με την τιμή αναφοράς έπειτα από 8 ώρες.