Όλοι θέλουμε να δείχνουμε και να νιώθουμε υγιείς, αλλά το τι χρειάζεται για να γίνει αυτό είναι διαφορετικό για τον καθένα. Το να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας είναι το κλειδί για να έχετε βελτιωμένη αυτοπεποίθηση και υγεία, και όλα ξεκινάνε θέτοντας τους στόχους σας…

 

θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας και να νιώθετε ωραία με τον εαυτό οας: Ή ίσως θα θέλατε να φαίνεστε καλύτερα στις φωτογραφίες των διακοπών σας; Το να φτάσετε σε ένα υγιές επίπεδο βάρους μπορεί να αλλάξει εντελώς τη ζωή σας και παρόλο που απαιτεί λίγη δύναμη θέλησης, δεν χρειάζεται να σημαίνει άτι πρέπει ταυτόχρονα να στερηθείτε γεύσεις που αγαπάτε.

 

 Η Herbalife είναι νούμερο 1 παγκοσμίως στην κατηγορία των ροφημάτων ως υποκατάστατων γεύματος.  Χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν πετύχει τους στόχους τους για έλεγχο βάρους με τη βοήθεια του νούμερο ένα ροφήματος παγκοσμίως ως υποκατάστατο γεύματος: Herbalife Formula 1.
Με το συνδυασμό υγιεινής διατροφής και τακτικής άσκησης, μπορείτε και εσείς να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. αποκτώντας γνώση στη διατροφή και ένα κοινωνικό σύστημα υποστήριξης σε όλη την πορεία, χάρη στον προσωπικό σας Σύμβουλο Ευεξίας – τον δικό σας Ανεξάρτητο Συνεργάτη της Herbalife

Διατροφη-Herbalife

 

Πηγή: Euromonitor International Limited, ορισμοί κατηγοριών ανά υποκατάστατο ρίματος, 31,2% μερίδιο αγοράς GB0 στο σύνολο των καναλιών λιανικής πώλησης, συσκευασμένο τρόφιμο 15ed, αξία λιανικών πωλησεων σύμφωνα με την ενδεικτική λιανική τιμή.

Αποτελέσματα βασισμένα στην έρευνα καταναλωτών της Herbalife του 2014, σε 15 χώρες με 15.000 απαντήσεις.