Το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο ρόφημα Formula 1 της Herbalife (υποκατάστατο γεύματος) παρέχει μία εξαιρετική ισορροπία από μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά διατροφικά στοιχεία. Βάσει των αναγκών σας και των επιπέδων φυσικής σας δραστηριότητας, μπορείτε να το απολαύσετε με πολλούς τρόπους.

 

Παρακάτω απαντάμε σε ερωτήματα καταναλωτών μας σχετικά με το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα F1 της Herbalife:

 

  • Πόσες γεύσεις υπάρχουν?

Στην Ελληνική αγορά υπάρχουν 7+1 γεύσεις:

Βανίλια, Σοκολάτα, Φράουλα, Καραμελωμένο Μήλο & Κανέλα, Τροπικά Φρούτα, Καπουτσίνο, Cookies & Cream (Μπισκότο) και το FREE FROM (γεύση Βανίλια, για όσους έχουν δυσανεξία σε λακτόζη, γλουτένη, σόγια).  Μπορείτε να κάνετε και μίξη γεύσεων σε ένα ρόφημα, οπότε οι συνδιασμοί γίνονται αμέτρητοι!

 

  • Πόσες θερμίδες έχει ένα Ρόφημα F1 Herbalife?

Αν το αναμίξετε με νερό έχει μόνο 90 θερμίδες.  Αν το αναμίξετε με γάλα, χυμό κλπ θα προσθέσετε σε αυτές τις θερμίδες και τις θερμίδες του γάλατος, χυμού κλπ.  Σημείωση για να θεωρείτε πλήρες γεύμα πρέπει να είναι πάνω από 200 θερμίδες, γι’ αυτό και προτείνεται η ανάμιξη του με γάλα ή γιαούρτι.

 

  • Πόσα γεύματα μπορούμε να κάνουμε με μία συσκευασία (550γρ) από το Ρόφημα F1 Herbalife?

Χρησιμοποιώντας το κουτάλι-δοσομετρητή της Herbalife (ή κουτάλι σούπας) κάθε γεύμα έχει 26 γραμμάρια σκόνη F1.  Η συσκευασία βγάζει 21 γεύματα.

 

  • Πόσες κουταλιές χρειάζονται για να γίνει ένα Υποκατάστατο γεύματος Herbalife?

Καλό είναι να χρησιμοποιείτε το κουτάλι-δοσομετρητή της Herbalife, από τη μεγάλη του πλευρά (αυτή που αναγράφει με ανάγλυφα γράμματα 28cc).  Δύο κοφτές κουταλιές από το κουτάλι-δοσομετρητή της Herbalife αρκούν για ένα πλήρες Ρόφημα Herbalife. (Αν δεν έχετε το δοσομετρητή της Herbalife μετρήστε 26γραμ. προϊόντος για ένα ρόφημα)

 

  • Πόσες φορές την ημέρα μπορώ να χρησιμοποιώ το Ρόφημα F1 της Herbalife?

Το ιδανικό είναι να το χρησιμοποιείτε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα και μάλιστα για πρωινό.  Έτσι θα ξεκινάτε τη μέρα σας με τις καλύτερες προδιαγραφές.  Πόσα ροφήματα μπορείτε να πιείτε την ημέρα εξαρτάται από το τι θέλετε να πετύχετε (ρωτήστε σχετικά τον προσωπικό σας σύμβουλο Herbalife).

 

  • Πόση πρωτεΐνη έχει ένα Θρεπτικό πρωτεϊνούχο ρόφημα Herbalife?

Αν το αναμείξετε με 250ml ημιαποβουτηρομένο γάλα έχετε 18 γραμ. πρωτεΐνη.  (Σκέτο με νερό έχει περίπου 9 γραμ. πρωτεΐνη σόγιας)

 

  • Πως μπορώ να αυξήσω τα γραμμάρια πρωτεΐνης στο Ρόφημα F1 της Herbalife?

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αυξήσετε τα γραμ. πρωτεΐνης του Ροφήματος F1 Herbalife.
Α) Να φτιάξετε το ρόφημα με γάλα (αγελαδινό, σόγιας, αμυγδάλου κλπ),
Β) να βάλετε τη δοσολογία του ροφήματος σε 1 κεσεδάκι γιαούρτι.
Γ) Να προσθέσετε κουταλιές από την Καθαρή Πρωτεΐνη F3 της Herbalife
Δ) Να προσθέσετε κουταλιές από το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα PDM της Herbalife.

 

  • Δεν θα πεινάω με το Υποκατάστατο Γεύματος F1 Herbalife?

To ρόφημα F1 της Herbalife είναι ένα πλήρες γεύμα, και μας δίνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας καθημερινά.  Θα μας κρατήσει χορτάτους για περίπου 3 ώρες.  

Αν είμαστε άτομα με πολλά κιλά, θα χρειαστεί να προσθέσουμε και άλλη πρωτεΐνη για να γίνει πιο χορταστικό (ρωτήστε σχετικά τον σύμβουλο σας-ανεξάρτητος συνεργάτης Herbalife).  Επίσης, έχει παρατηρηθεί σε άτομα με πολλές καταχρήσεις και άσχημη διατροφή, να νοιώθουν πείνα μετά το Ρόφημα Herbalife.  Σε αυτές τις περιπτώσεις ο οργανισμός … ζητάει κιάλλο ρόφημα!

 

  • Το Ρόφημα Herbalife αδυνατίζει?

Το Θρεπτικό Ρόφημα F1 της Herbalife είναι ένα πλήρες γεύμα με λίγες θερμίδες που σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση θα μας βοηθήσει να ελέγξουμε το βάρος μας με ασφάλεια.