Με κάθε χτύπο της καρδιάς μας, μερικά ml αίματος πλούσιου σε οξυγόνο προωθούνται στο κυκλοφορικό μας σύστημα ώστε να μας παρέχουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να έχουμε έναν υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής.

Η μειωμένη φυσική δραστηριότητα και οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία της καρδιάς μας. Αυτές οι συνήθειες αυξάνουν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης στο αίμα, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να σχηματιστεί πλάκα στις αρτηρίες.
Αυτή η πλάκα μπορεί να μπλοκάρει τις αρτηρίες και να παρεμποδίσει την ομαλή ροή του αίματος κι έτσι να αυξηθεί ο κίνδυνος εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων. Γι’αυτο το να κρατάμε σε υγιή επίπεδα τη χοληστερόλη στο αίμα είναι εξαιρετικά σημαντικό για την υγεία της καρδιάς μας. Κι ενώ συνιστώνται η φυσική δραστηριότητα και η υγιεινή διατροφή για τη διατήρηση αυτών των υγιών επιπέδων, η εφαρμογή τους στο σημερινό τρόπο ζωής είναι πολλές φορές πολύ δύσκολη.

Η Herbalife Nutrition σας φέρνει το Beta Heart.
Ένας εύκολος τρόπος να προσθέσετε στη διατροφή σας πολύτιμα τρόφιμα για την υγεία της καρδιάς.

Το Beta Heart μπορείτε να το παραγγείλετε από τον παρακάτω σύνδεσμο
http://bit.ly/32AFjRn

Το Beta Heart της Herbalife Nutrition περιέχει β-γλυκάνη από τη βρώμη, μία διαλυτή φυτική ίνα που βοηθά στη διατήρηση υγιών επιπέδων της χοληστερόλης, έτσι υποστηρίζει την καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού μας συστήματος. Κάθε μερίδα περιέχει 3γρ β-γλυκάνης. Αναμείξτε το σε 250ml νερό ή προσθέστε το στο πρωτεϊνούχο ρόφημα Formula 1 της επιλογής σας.

Το Beta Heart δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά, χρώματα ή τεχνητά γλυκαντικά. Υιοθετήστε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής με το Beta Heart που θα υποστηρίζει την καρδιά σας!