Τις τελευταίες μέρες όλοι ενημερωνόμαστε από τα social media και τις τηλεοράσεις για τη φονική έξαρση ιού (κορονοίου) που έχει πάρει δυστυχώς διαστάσεις πανδημίας. Πέρα από τα μετρά προσωπικής υγιεινής μια γενική πρόληψη θα μας προστατέψει και θα αποτρέψει την εξάπλωση του.

Για να είμαστε υγιείς και να προστατεύουμε τον οργανισμό μας έναντι των ιώσεων πρέπει :
α) να προσέχουμε τη διατροφή μας
β) να αθλούμαστε (καθημερινά σε ανοιχτούς χώρους)
γ) να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και
δ) να έχουμε καλή ψυχολογία!

Ανεξαρτήτου ηλικίας, υγείας ή επιπέδου δραστηριότητας, η φροντίδα του οργανισμού μας και η λήψη των θρεπτικών συστατικών που χρειαζόμαστε είναι σημαντικά. Ακόμα και αν έχετε τις καλύτερες προθέσεις, η καθημερινή σας διατροφή μπορεί να μην περιλαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά ή ακόμα και αν τα περιέχει όχι στις απαιτούμενες ποσότητες.

Μία ισορροπημένη διατροφή προσφέρει τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, αλλά μπορεί να δυσκολευτείτε να λάβετε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ΜΟΝΟ μέσω του φαγητού. Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, καθώς αποτελούν έναν σπουδαίο τρόπο για να εξασφαλίσετε ότι εφοδιάζετε σωστά τον οργανισμό σας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι σημαντικά μικροθρεπτικά συστατικά, τα οποία είναι απαραίτητα για το σώμα σας κάθε μέρα. Πολλά μέταλλα, όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο, παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στον οργανισμό. Ωστόσο, ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεται για να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα, για αυτό, μία υγιεινή διατροφή είναι τόσο σημαντική. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα βοηθούν στην υποστήριξη της συνολικής υγείας και ευεξίας !

Ειδικά σε περιόδους που οι ιώσεις είναι σε έξαρση προτείνουμε να προσθέσετε στη διατροφή σας προϊόντα που θα βοηθήσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα όπως αυτά της Herbalife Νutrition
Η Herbalife Nutrition είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής που σκοπός της είναι να κάνει τον κόσμο πιο υγιή και ευτυχισμένο. Αποστολή (σκοπός) της εταιρείας από το 1980, είναι η παραγωγή και διάθεση εξαιρετικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και προγραμμάτων διατροφής .

Η Herbalife Nutrition προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας επιστημονικώς τεκμηρίωμένα, τα περισσότερα εκ των οποίων παράγονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Εμείς ως Σύμβουλοι της εταιρείας Herbalife Nutrition από το 2002, αν θα έπρεπε να επιλέξουμε κάποια από τα προϊόντα της για δυνατό ανοσοποιητικό, αυτά θα ήταν :

α) Θρεπτικό Πρωτεινούχο Ρόφημα Herbalife
Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα για ένα πλήρες και υγιεινό γεύμα (προτείνεται για πρωινό)

β ) Formula 2 Σύμπλεγμα Βιταμινών & Μετάλλων
Ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των ανδρών και των γυναικών προκειμένου να παρέχει την ιδανική ποσότητα βιταμινών και μετάλλων, για βέλτιστη ευεξία και απόδοση.

γ) Lift off
Αναβράζον δισκία με 100% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σε βιταμίνη C που ανακουφίζει και δυνατό ανοσοποιητικό καθώς και 100% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σε βιταμίνες Β (Β1, Β2, Β3, παντοθενικό οξύ, Β6, βιοτίνη) για περισσότερη ανακούφιση από την αίσθηση της κόπωσης

Μερικά λοιπόν απλά βήματα στην προσωπική μας υγιεινή, η προσθήκη φρούτων και λαχανικών στην διατροφή μας και η προσθήκη συμπληρωμάτων διατροφής όπως τα παραπάνω προϊόντα της Ηerbalife Nutrition θα σας βοηθήσουν να χτίσετε ένα γερό ανοσοποιητικό .
Προσέχουμε τον εαυτό μας και κατεπέκταση τους γύρω μας!