Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση ροφημάτων αντικατάστασης γευμάτων είναι ένα αποτελεσματικό μέσο διαχείρισης του βάρους που αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων και την Ακαδημία Διατροφής και Διαιτολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Για σχεδόν 40 χρόνια, η Herbalife Nutrition παρέχει καλή διατροφή μέσα από μεγάλη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του πρωταρχικού της προϊόντος αντικατάστασης γευμάτων της Formula 1 (Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα).

Τι είναι η Formula 1;

Αρχικά, θα πρέπει να καταστήσουμε σαφές ποια είναι η Formula 1 και γιατί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή shakes (ροφήματα, smoothies) του κόσμου. Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας αντικατάστασης γεύματος shake που παρέχει ζωτικής αξίας θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και πρωτεΐνες. Είναι βασισμένο στην επιστημονική επιστήμη. Και είναι … πεντανόστιμο (8 γεύσεις, στην ελληνική αγορά)!
Η Formula 1 δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει εξ ολοκλήρου την διατροφή μας ή την τακτική άσκηση. Τα shake-Formula 1 προορίζονται να συμπληρώσουν τα παραπάνω ως μέρος ενός ισορροπημένης καθημερινού τρόπου ζωής. Είτε είστε επικεντρωμένος στη μείωση βάρους, την αύξηση μυικής μάζας, τη διατήρηση μιας καλής διατροφής, ή όλα τα παραπάνω, η Formula 1 είναι μια βασική προσθήκη στην τακτική σας ρουτίνα.

Formula1

Formula1

Γιατί να εμπιστευτούμε την Formula 1?

Εκτιμούμε ότι οι άνθρωποι τείνουν να είναι ύποπτοι για τα shakes και smoothies και άλλα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι είναι μια «θεραπεία” για όλα!.  Και για καλό σκοπό βέβαια πολύ συχνά, οι εταιρείες προωθούν προϊόντα που απλά δεν λειτουργούν ή χρησιμοποιούνται για λάθος σκοπό.

Αυτό δεν συμβαίνει με την Formula1.  Η σημερινή του φόρμουλα αναπτύχθηκε από διατροφολόγους και επιστήμονες τροφίμων για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ευημερία τους μέσω της υπεύθυνης διαχείρισης βάρους.

 

Γιατί να χρησιμοποιήσω την Formula 1?

Γνωρίζουμε λοιπόν τι είναι αυτό το shake και γιατί είναι ένα νόμιμο προϊόν. Τώρα όμως μπορούμε να φτάσουμε στο τελικό κομμάτι του παζλ: τι κάνει την formula1 να ξεχωρίζει.

Εκτός από τα εκπληκτικά διατροφικά οφέλη της Herbalife Formula 1, υπάρχει και ένα πλεονέκτημα για το πορτοφόλι μας.
Τι συνηθίζετε να τρώτε για πρωινό?
Για παράδειγμα ένας καφές capputsino θα σας κοστίσει περίπου 4 ευρώ.  Μία τυρόπιτα και ένα γάλα έξω θα σας κοστίσουν 3-4 ευρώ   Μήπως είστε από τους λίγους που έχουν χρόνο να απολαύσουν ένα πλούσιο πρωινό στο σπίτι …με γάλα δημητριακά, χυμό, διάφορα cranberries, αποξηραμένα φρούτα, φέτες ψωμί μέλι, μαρμελάδα, αυγά κλπ?  Αν ναι, κοστολογήσατε πόσο σας κοστίζουν όλα αυτά μαζί?
Από την άλλη πλευρά, η Herbalife Formula 1 κοστίζει μόλις 1,8€  (1 δόση σε νερό)…. Δεν είναι απίστευτο!!

Υγιεινό Πρωινό Herbalife

Υγιεινό Πρωινό Herbalife

Εκτός όμως από την προσιτότητα στην τιμή, εδώ είναι ίσως το καλύτερο μέρος για τη Formula 1, ο καθένας μπορεί να την προσαρμόσει στις ιδιαίτερες ανάγκες, τους στόχους, ή τις προτιμήσεις του. Οι καταναλωτές μπορούν να την αναμειγνύουν σε οτιδήποτε θέλουν ή σε οτιδήποτε τους αρέσει, για παράδειγμα με καρπούς, φρούτα και λαχανικά και να δημιουργήσουν διαφορετικές γεύσεις και άλλα θρεπτικά πρόσθετα.
Η Formula 1 είναι θεμέλιο για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.  Παρέχουμε τη βάση για μια ισορροπημένη διατροφή και είναι στο χέρι κάθε ατόμου να δημιουργήσει τη δομή ενός shake που λειτουργεί γι ‘αυτο – γιατί κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλο, έτσι και τα herbalife-shake διαφέρουν γευστικά από άτομο σε άτομο.
Εμείς οι άνθρωποι της Herbalife Nutrition, παρέχουμε τα εργαλεία, οι καταναλωτές μας το κάνουν να ταιριάζει με τα πολυάσχολα ωράρια και τις βασικές προτεραιότητές τους. Έτσι δουλεύουμε όλοι για τον ίδιο γενικό στόχο: για υγιέστερες και πιο ευτυχισμένες ζωές.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα υποκατάστατα γευμάτων και την formula1 δείτε το video: